Goddelijk Gerwens Genoten!

Wat een heerlijke periode hebben wij achter de rug. Op 25 november werden wij, Prins Dionysos, Adjudant Thaleia en Adjudant Laetitia onthuld als kartrekkers 2024. Vanaf dat moment was het een aaneenschakeling van mooie momenten met als hoogtepunt… CARNAVAL.

In onze prachtige residentie de NarreBar beleefden wij geweldige feesten. Zo waren velen met ons getuige van drie knotsgezellige tonpraatavonden met een reeks van topartiesten. Een prachtig hoogtepunt op deze avond was voor Alpe d’HuZes. In de weken voorafgaand aan de carnaval waren Petrie Vermeltfoort en Jordan van de Laar in de weer met diverse acties om geld op te halen voor dit goede doel. De oud-Prinsen hadden het idee opgepakt om dit initiatief te steunen en doneerden na afloop van hun act een fantastisch bedrag dat spontaan door een bezoeker werd verdubbeld. Op de slotavond kwamen hier ook nog twee mooie bedragen bij namens de vereniging en een deel van de loterijopbrengst.

En wat hebben wij een druk bezochte receptie mogen beleven waarbij vrienden, familie en verenigingen ons kwamen feliciteren. Wij werden overladen met zoveel warmte en liefde.

En ook de Narre-Party na afloop van de optocht was een genot. Een goed georganiseerde middag vol gezelligheid, een bingo, prijzenrad en een optreden van de Alpenzusjes.

De Playbackshow op zondag was wederom een dolle boel. In een bomvolle NarreBar betraden wij, samen met onze Jeugdprinses HonoLoulou en Hofdames AlohaLon en BajaQuin, het podium met een act om later op de avond nog eens terug te komen met de Hoogheden van de Wetters, Raod van Zatterdag en De Dwèrsklippels tot vermaak van het publiek.

De seniorenmiddag en brunch brachten heerlijke, rustige momenten in het programma waar op beide dagen verschillende leden werden geëerd voor hun jubileum bij onze vereniging. Drie leden werden na 44 jaar lid benoemd tot erelid van De Narre-Kappen, te weten: Willy Knoops, Noud Verhagen en Jan Wouters.

Ook de jeugdmiddagen werden goed bezocht. Springkussens in de residentie en talloze spelletjes, aangevuld met lekkers en ranja, maakten deze middagen een waar feest voor de kinderen. Op dinsdagmiddag kreeg deze middag nog een extra dimensie omdat zowel de jeugdhoogheden als wij getrakteerd werden op een grote kliederpartij waarbij alle kinderen ons lekker mochten bekogelen met roomsoesjes.

Maar zoals de verenigingen samen ook op de borden langs de weg al duidelijk maken: “Carnaval vieren wij samen!” En dat hebben wij samen met Prins Nexus, Prinses Stylista en Prins Buccinator zeker gedaan. Samen met hen en hun adjudanten hebben wij er een prachtig feest van gemaakt en er mooie vriendschappen aan over gehouden. En achter ons staan weer prachtige verenigingen met hun Raad, Oud-Prinsen, commissies en al die vrijwilligers die er voor hebben gezorgd dat wij het feest der feesten hebben kunnen vieren als nooit tevoren.

Wij zijn dankbaar voor iedereen die bijgedragen heeft aan dit feest der verbroedering. Wij hebben Goddelijk Gerwens Genoten.

Prins Dionysos, Adjudant Thaleia en Adjudant Laetitia