Riekie Polman is Senior van het Jaar 2020

Ieder jaar wordt tijdens de Seniorenmiddag in Residentie D’n Tent de Senior van het Jaar uitgeroepen. Dit jaar alweer voor de elfde keer! Deze persoon heeft zich gewoonlijk al voor langere tijd zeer verdienstelijk gemaakt voor het carnaval in Gerwen. Tijd dus om in het zonnetje gezet te worden met de enige echte Seniorenaward van CV De Narre-Kappen! Dit jaar valt aan Riekie Polman de eer om zich Senior van het Jaar 2020 te noemen. Zij kreeg de plaquette en onderscheiding van onze president Harold Hendriks.

Senior van het JaarRiekie was (samen met Jan) vele jaren actief lid van de carnavalsvereniging, waar ze ook een bestuursfunctie bekleedde, lid was van diverse commissies en vooral heel druk was als algemene leiding van de dansmariekes waar Monique en Maria bij zaten. Samen zijn ze ook prins en prinses geweest. Ook de kinderen zijn alle drie jeugdadjudant of jeugdprinses geweest. Kleinkind Anne Polman staat dit seizoen als Hofdame Sarabi als een van de drie jeugdhoogheden op het podium.

Daarnaast kwam en kom je Riekie ook tegen als vrijwilliger bij diverse andere verenigingen in Gerwen, zoals drumfanfare Jong Leven en het Heilige Kruisgilde. Ze is ook gastvrouw bij Ittemee. En daarnaast heeft ze zelfs nog tijd over om een paar vaste dagen op de kleinkinderen te passen.

Riekie, namens CV De Narre-Kappen van harte gefeliciteerd met deze onderscheiding en bedankt voor je inzet door de jaren heen!