Prinses Glow regeert over de jeugd in het Narregat!

Prinses Glow met Hofdames Glitter en Glamour

Prinses Glow met Hofdames Glitter en Glamour

Afgelopen zaterdag 19 november is er door de jeugdcommissie van CV De Narre-Kappen een spetterend jeugdprinsenbal georganiseerd. Allereerst werd er afscheid genomen van het oude jeugdtrio. Onder begeleiding van muziek van de Snollebollekes namen zij dansend afscheid. Ondanks corona hebben zij er een spetterend carnaval van gemaakt.

Daarna werd de spanning flink opgevoerd. Uit het niets kwamen er allerlei verschillende wezens uit het publiek tevoorschijn die door een sleutelgat verdwenen. Nadat deze vreemde wezens verdwenen waren werden de gordijnen geopend en kwamen we in Wonderland terecht. Hier waren drie konijnen te vinden. Na verschillende vragen werd duidelijk dat dit het nieuwe jeugdtrio van 2023 is.

Wie vormen het nieuwe jeugdtrio van CV De Narre-Kappen? Wij stellen ze graag aan je voor.

Prinses Glow met Hofdames Glitter en Glamour

Prinses Glow met Hofdames Glitter en Glamour

Prinses Glow

Ik ben Prinses Glow en ga samen met mijn hofdames Glitter en Glamour de leiding nemen over de jeugd tijdens carnaval 2023. In het normale leven heet ik Djem de Punder en ik ben bijna 11 jaar oud. Ik woon samen met mijn ouders, broertje en zusje en mijn puppy Mango in Gerwen. Ik hou van carnaval. Als carnaval niet had bestaan zou ik er ook niet zijn geweest, mijn ouders hebben elkaar namelijk tijdens carnaval leren kennen.

Op mijn zesde ben ik een paar dagen voor carnaval in Narregat komen wonen. Dat heb ik toen mooi mee kunnen vieren en ik heb daar mijn klasgenootjes en vriendinnen leren kennen. Ik vond de het geweldig om de dansmariekes op te zien treden. Daar heb ik me toen meteen voor aangemeld en vanaf dat moment doe ik daar met heel veel plezier aan mee. Dansen is dan ook een grote hobby van me. Niets is leuker om samen met mijn vriendinnen tijdens carnaval op te mogen treden.

Verder ga ik elke week naar musical-les in het dorp en rijd ik paard op de manege in Nuenen. Het afgelopen jaar heb ik samen met Fenne voor het eerst het kindervakantieweeklied mogen zingen, dat vond ik super gaaf.

Ik heb er super veel zin in om samen met de hofdames, de jeugdraad en alle anderen er een wonderlijke carnaval van te gaan maken onder het motto: “Het wordt een wonderlijke show met Glitter, Glamour en Glow!”

Liefs,
Prinses Glow

Hofdame Glitter

Hallo allemaal, mijn naam is Kiki de Rooij. Maar deze carnaval heet ik Hofdame Glitter! Ik zit in groep 8 van Brede school Heuvelrijk te Gerwen. In januari word ik 12 jaar oud en ik woon samen met mijn moeder en zusjes in Gerwen. Onze hond heet Pippi Langkous en onze kater Pietje. Twee keer in de week train ik met hockey en op zaterdag speel ik wedstrijden. Daarnaast turn ik een keer in de week. En ik ga heel graag vissen. Het liefste op grote karpers.

Maar nu over carnaval, samen met Prinses Glow en Hofdame Glamour zie ik ernaar uit om deze carnaval te gaan shinen! De jurken zijn klaar en het dansje hebben we geoefend, dus laat maar komen die carnaval, we hebben er zin in!

Met Glitterende groet,
Hofdame Glitter

Hofdame Glamour

Ik ben Hofdame Glamour en in het normale leven heet ik Maud van Helden. Ik ben 11 jaar oud en woon aan de Goudhoeksland in Gerwen. Mijn hobby’s zijn tennissen, dansmariekes en konijnen knuffelen. Ik vond het hartstikke leuk om bij de bekendmaking als konijn op het podium te staan. Door de dansmariekes ben ik al jaren bij carnaval betrokken en dit jaar dus ook als hofdame!

Groetjes,
Hofdame Glamour

Gedurende de Jeugdmiddagen wordt de residentie van CV de Narre-Kappen omgetoverd tot een echt Wonderland waar werkelijk alles mogelijk is. Wat er exact georganiseerd wordt, zullen we nog bekend maken. Maar één ding is zeker deze carnaval:

“Het wordt een wonderlijke show met Glitter, Glamour en Glow!”

Prinses Glow met Hofdames Glitter en Glamour

Prinses Glow met Hofdames Glitter en Glamour

Prinses Glow met Hofdames Glitter en Glamour tussen de jeugdraad

Prinses Glow met Hofdames Glitter en Glamour tussen de jeugdraad