Gerwense Zwamavonden

poster zwam 2023

Dit jaar organiseert CV De Narre-Kappen alweer de 37e editie van deze gezellige zwamavonden. Dit jaar voor de eerste maal in onze nieuwe residentie ‘De NarreBar’ in Gerwen.

Tijdens deze knotsgezellige tonpraatavond krijgt u een reeks van topartiesten voorgeschoteld. Naast de bekende tonpraters Dirk Kouwenberg, Hans Keeris, Berry Knapen en Rob Bouwman wordt de avond compleet gemaakt met optredens van de dansmariekes, showdans, onze huiskapel en natuurlijk de Gouwe Ouwe. Om de avond nog een extra dimensie te geven is er ook nog een optreden van amusementsgroep Wissiknie. Deze laatste wordt op vrijdag 17 februari vervangen door Stenzel & Kivits.

De combinatie van entertainment, humor, muziek en cabaret is voor jong en oud een gezellig feestavondje waarbij de lachspieren op volle kracht zullen moeten werken. De eerste avond is op vrijdag 10 februari gevolgd door de tweede avond op zaterdag 11 februari. De laatste avond is op vrijdag 17 februari.

De voorverkoop voor de Zwamavonden vindt plaats op donderdag 12 januari van 20:00 uur tot 21.00 uur in ’t Huysven aan De Huikert 35 in Gerwen.

Vanaf vrijdag 13 januari zijn de kaarten verkrijgbaar bij Tuindersbedrijf André van Rooij in Gerwen. Wees er snel bij want vol = vol.