Zwamavonden Gerwen, #geweldig!

Afgelopen weekend organiseerde CV De Narre-Kappen voor de 34e keer haar Zwamavonden. Tijdens twee uitverkochte avonden werd het publiek vermaakt met diverse acts van topniveau.

Op vrijdag begon de avond meteen met een klapper. Het jeugdtrio wist het publiek met hun versie van ‘Hallo allemaal’ tot driemaal toe op de stoelen te krijgen. De door de griep gevelde Rob Scheepers (Sterksel) werd op vrijdag vervangen door Rob Bouwman, de kampioen van de Zilveren Narrekap. Niet voor niets winnaar van de Keieklets: hij wist als taxichauffeur de zaal direct plat te krijgen.

Rob Scheepers was zaterdags weer opgeknapt en beet als Ed Berg, professioneel tennisser, het spits af. Verder stonden Hans Verbaarschot en Wichard de Benis op het programma. Kitty Goverde is bezig aan haar afscheidstournee en staat dit jaar voor het laatst in de Gerwense ton. Met haar typetje Prutske nam ze iedereen mee naar haar schooltijd. Uiteraard mochten de Knappen van de Narre-Kappen en de meiden van de Showdans niet ontbreken om het geheel op te fleuren met hun dansen.

Hetzelfde gold voor de Gouwe Ouwe. De Oud Prinsen hadden goed voorbereidingswerk gedaan. Tijdens Gerwen Live! hadden ze helemaal in de geest van ‘All you need is love’ een echte liefdescaravan neergezet waarin mensen voor de camera een liefdesboodschap in konden spreken. Die filmpjes waren aanleiding voor de Gerwense Robert ten Brink om bij de mensen langs te gaan met de vraag: “Waar kunnen wij u ’s nachts voor wakker maken?” Dit zorgde voor hilarische momenten. Met het volgen van de Oud Prinsen die op zoek gingen naar de liefde namen zij ons mee van Schiphol naar de Noordpool en de Ramblas in Barcalona. De avond werd afgesloten door amusementsgroep KUUB. Zij zorgden voor een spetterend einde van een geweldige avond. En met het motto van Prins Pajoto: #NooitMeerNaarHuis werd het nog een gezellig feestje.

Vrijdag 9 februari is de laatste Zwamavond. Hiervoor zijn nog kaarten te koop bij de verkooppunten Tuindersbedrijf André van Rooij en Cafetaria Heuvelplein.