Prins Pajoto: #NooitMeerNaarHuis!

Adjudant Tojopa, Prins Pajoto en Adjudant Jopato

GERWEN – CV De Narre-Kappen presenteerde vanavond hun nieuwe prins carnaval tijdens het prinsenbal. Prins Pajoto gaat vanaf nu samen met zijn adjudanten Tojopa en Jopato de carnavalskar trekken voor de Narre-Kappen in Gerwen.

Logo 2018Ze zetten de carnaval 2018 in onder ’t motto: #NooitMeerNaarHuis! En zoals Prins Pajoto altijd zegt: “Er is altijd een klein nadeel aan feestjes en dat is het naar huis gaan.” Dus bereid je maar voor op een knallend energiek carnavalsjaar!

Prins Pajoto is nog een jonge kerel die flink wat feestjes afgaat samen met zijn vrienden. Hij is de jongste prins die ’t Narregat ooit gekend heeft in haar historie.

In het dagelijks leven heet Prins Pajoto Paul van den Bogaard. Hij is 22 jaar en in het dagelijkse leven werkzaam bij Feel Fit Centre / Laco te Nuenen. Hier werkt hij als vliegende keep binnen Feel Fit Centre / Laco. Van receptie tot zwembad tot aan het hoofdkantoor toe.

Gas d’r op!

Adjudant Jopato: in het dagelijks leven heet hij Jordan van de Laar. Hij is 21 jaar. Ook al woont hij dan in Stiphout, zijn sociale leven speelt zich af in Gerwen. Darten bij Café De Stam, vrijwilliger bij Jong Nederland Gerwen en voetballen bij RKGSV. Jopato en Prins Pajoto zaten samen in de klas op het Commanderij College in Gemert. Sindsdien zijn het vrienden, door dik en dun. Jopato werkt bij Fons Linders Tuinmeesters in Nuenen.

Adjudant Tojopa is in het dagelijks leven Tom van den Berk. Hij is 21 jaar oud en woont al zijn hele leven in Gerwen. Tojopa voetbalt in de selectie van RKGSV en is daarnaast ook vrijwilliger bij jeugdstichting Jong Nederland Gerwen en Stichting Jeugd en Jongeren Activiteiten Gerwen. Tojopa was 10 jaar geleden ook al jeugdadjudant en zijn vader zwaaide 8 jaar geleden ook al eens de scepter over Gerwen al Prins Capo.

De introfilm met de app-berichten aan het begin van de onthulling:

De video van de gehele onthulling:

Eén reactie op “Prins Pajoto: #NooitMeerNaarHuis!”

Reacties zijn gesloten.