Ben dur bij in ons Narregat: wie wor ut? (6)

De pakken zijn klaar, de foto’s gemaakt. Het duurt nu nog maar een paar dagen voordat bekend gemaakt wordt wie de nieuwe kartrekkers bij De Narre-Kappen in Gerwen zijn. We beginnen zaterdag 23 november om 14:11 uur met het nieuwe jeugdtrio en om 22:33 uur is het de beurt aan de grote prins(es) met zijn of haar gevolg. Iedereen is natuurlijk van harte uitgenodigd om dit mee te komen maken in onze prachtig geworden, nieuwe residentie D’n Heuvel.

Prinsenbal in D’n Heuvel
Tijdens het prinsenbal zitten we dus niet langer in de grote tent op het Heuvelplein, maar in gemeenschapshuis D’n Heuvel (Heuvel 11, Gerwen). D’n Heuvel, dat is toch die steriele, witte ruimte met tl-verlichting? Niet meer! Er is kei hard gewerkt om die ruimte om te toveren tot een geweldige feestlocatie. U kent het niet meer terug. Nieuwsgierig geworden? Kom zaterdag kijken!

Carnaval: grote tent op het Heuvelplein
Dat we tijdens het prinsenbal voor D’n Heuvel gekozen hebben wil natuurlijk niet zeggen dat we dat met carnaval ook doen. Want daar passen we met zijn allen helemaal niet in! Tijdens carnaval staat, net als vanouds, dezelfde grote tent op het Heuvelplein. Dus de zwamavonden, de seniorenmiddag, onze receptie, het schoolcarnaval, het optochtbal, de playback en alle andere activiteiten zijn gewoon in de grote tent.

Maar eerst ‘de nieuwe’!
Onze nieuwe hoogheden staan inmiddels te trappelen om zich bekend te maken. Vele maanden van geheimhouden, voorbereiden en veel lol zullen komende zaterdag leiden tot een fantastisch feest. Onze verwachting is dat vele jagers en raaiers met grote verbazing ontdekken wie dit jaar aan het roer staat bij CV De Narre-Kappen. Om jullie toch nog een beetje te helpen zetten we de aanwijzingen van de afgelopen weken even op een rijtje, met daarbij de laatste tip:

Tip 1: Hij/zij heeft er 2 van
Tip 2: De ballen zijn rond
Tip 3: Hun werk houdt hen jong
Tip 4: Hij/Zij overschrijdt regelmatig Grenzen
Tip 5: Carnaval zit in de genen
Tip 6: Erbij zijn is meemaken… want dit wil je niet “missen”
Tip 7: Ze zijn niet bepaald stuurloos.
Tip 8: Ze hebben er exstream veel zin in.
Tip 9: Bella ciao
Tip 10: Bella ciao
Tip 11: LAT