Prinsenbal in D’n Heuvel

Over anderhalve week is het zover: 23 november, prinsenbal van De Narre-Kappen. Eindelijk mogen de nieuwe hoogheden zich bekend maken. ’s Middags wordt er eerst nog passend afscheid genomen van Jeugdprinses Amazing met haar adjudant en hofdame en ’s avonds is de beurt aan Prins Ceño en zijn gevolg. Daarna is het aan de nieuwelingen en daarmee gaat voor ons het nieuwe seizoen echt van start.

Prinsenbal: in D’n Heuvel

Er is iets veranderd ten opzichte van voorgaande jaren. Tijdens het prinsenbal zitten we niet langer in de grote tent op het Heuvelplein, maar in gemeenschapshuis D’n Heuvel (Heuvel 11, Gerwen). D’n Heuvel, dat is toch die steriele, witte ruimte met tl-verlichting? Niet meer! Er is hard gewerkt om de ruimte om te kunnen toveren tot een prachtige feestlocatie. Daar moest het nodige voor aangepast worden: (kracht)stroomleidingen, de water af- en aanvoer, doorvoeren voor biertaps, bevestigingspunten voor licht en geluid, de bar, decoraties, aanstuurbare verlichting en nog veel, veel meer. De schilder en aankleedcommissie zijn nog druk om het op en top gezellig te maken. U kent het straks niet meer terug. Nieuwsgierig geworden? Kom kijken op 23 november!

Carnaval: grote tent op Heuvelplein

Dat we tijdens het prinsenbal voor D’n Heuvel gekozen hebben wil natuurlijk niet zeggen dat we dat met carnaval ook doen. Want dat past helemaal niet! Tijdens carnaval staat, net als vanouds, dezelfde, grote tent op het Heuvelplein. Dus de zwamavonden, de seniorenmiddag, onze receptie, het schoolcarnaval, het optochtbal, de playbak en alle andere activiteiten zijn gewoon in de grote tent!