Prins Teskavo en Adjudant Cafika

Adjudant Cafika en Prins Teskavo

Adjudant Cafika en Prins Teskavo

Gisteravond is op ons druk bezochte Prinsenbal het nieuwe duo voor Carnaval 2016 bekend gemaakt.

Eerst werd door de zusterverenigingen uitgebreid en op ludieke wijze afscheid genomen van Prinses La Quinta en haar drie adjudanten Primera, Segundo en Tercera. Ze zijn afgevoerd door de eigen raadsleden en natuurlijk bedankt voor het supercarnaval van 2015.

Daarna was het om 23.00 uur tijd voor de aankondiging van de nieuwe hoogheden. Na een inleidende film werd de spanning opgevoerd en stond het nieuwe duo stipt om 23.11 klaar om zich aan het carnavalspubliek voor te stellen. Prins Teskavo en Adjudant Cafika zullen als nieuw carnavalsduo de scepter zwaaien over het Narregat in 2016.

1511_Prins Carnaval 2015_003Prins Teskavo is in het dagelijks leven Johan de Louw, 42 jaar, geboren en getogen in Gerwen. Hij is getrouwd met Bertine en ze hebben samen twee kinderen, Jasper (10) en Iris (8). Ze wonen aan de Wout van de Waterlaan in “D’n Dooien Hoek”. Iris danst al jaren mee met “de Knappe van de Narre-Kappen”. Jasper is dit jaar zelfs jeugdraadslid bij het nieuwe jeugdtrio.

Johan is werkzaam bij Rols Machineonderdelen in Geldrop als planner/leider van de lasafdeling en montageafdeling. Zijn naam Teskavo is ontstaan uit zijn vele hobby’s: tennis, skiën, kaarten en voetbal.

Adjudant Cafika is Gert Ketelaars. Gert is 45 jaar en ook een rasechte Gerwenaar. Hij is alweer jaren gelukkig getrouwd met Hanny, bekend van de gezellige kapsalon. Ze wonen aan de Mgr. Frenkenstraat in Gerwen. Gert is werkzaam bij Sitech in Asten als werkvoorbereider en inkoper. Gert is lid van diverse commissies, presentator van onze Zwamavonden en penningmeester bij onze vereniging.

Adjudant Cafika staat voor Carnaval, fietsen en kaarten.

Ze gaan samen er een geweldig feest van maken onder het motto:
Carnaval vieren gaat pas goed, als je het op z’n Gerwens doet!

Reacties zijn gesloten.