D’n Nar is uit!

Daar is hij weer: onze carnavalskrant D’n Nar! Met trots presenteren wij deze nieuwe 49e editie. Vanavond wordt onze krant in Gerwen rondgebracht.

Met het motto Carnaval vieren in Gerwen? Zodoededè! gaat Prinses La Quinta de carnaval in en dat is voor ons als redactie de inspiratie geweest om een soort handleiding te maken, geïnspireerd op die van een bekend Zweeds warenhuis. Een stap-voor-staphandleiding om carnaval te vieren in Gerwen. Van het kiezen van een Prins(es) tot het bakken van bamiblokken tijdens de late uurtjes na een geweldige carnavalsavond, van alles!

Onze dank gaat uit naar al die vrijwilligers die keer op keer langs de deuren gaan om advertenties te verkopen en alle Gerwenaren deze krant aan te bieden. En wij willen graag alle sponsoren en adverteerders bedanken die het mogelijk maken om deze krant uit te brengen en om de activiteiten, die CV De Narre-Kappen organiseert, financieel te ondersteunen.

Wij wensen u veel plezier met het lezen van deze carnavalskrant en hopen dat u na het lezen van deze krant zult denken: “Oooooh, zodoededè dus, carnaval vieren in Gerwen!”

Download de pdf: D’n Nar 2015

 

Reacties zijn gesloten.