Seniorenmiddag: zodoendeoudjesdè, ze zetten de tent op z’n kop!

Op zaterdag 7 februari vanaf 13:30 is in Gerwen weer de jaarlijkse, carnavaleske seniorenmiddag. Uiteraard zijn Princes La Quinta en Jeugdprins Holiday met hun hofhouding aanwezig. De Gerwense mensen met veel levenservaring gaan op deze zaterdagmiddag de tent op z’n kop zetten. Én ze gaan aan de “jonge” mensen tonen hoe carnaval gevierd wordt, want zodoendeoudjesdè! Dit alles gebeurt in Residentie D’n Tent op het Heuvelplein, bijgenaamd het Gerwense Bingopaleis.

Seniorenmiddag 2014

Narda Schrurs was ‘Senior van het Jaar’ 2014

De residentie is open vanaf 13:00 uur en de middag gaat van start om 13:30 uur. Er is muziek, er is dans van de Knappe van Narre-Kappen en er komt een tonproater. En natuurlijk kunnen er weer fantastische prijzen gewonnen worden tijdens het kienspektakel. We sluiten af met een overheerlijke koffietafel.

Dit jaar zal voor de zesde keer de senior van het jaar worden geëerd. Iemand met een grote toegevoegde waarde voor het leefklimaat voor Gerwense senioren zal in het zonnetje worden gezet en de versierselen in ontvangst mogen nemen.

Wilt u deze middag graag bijwonen, maar heeft u problemen met het vervoer? Dan kunt u contact opnemen met Toon van Zeeland op telefoonnummer 040 2840068. U wordt dan thuis opgehaald en natuurlijk weer naar huis gebracht. Wij verzoeken u dit tijdig door te geven.