Agenda

feb
10
za
2018
Sleuteluitreiking / D’n Aftrap @ Tienertent, Nuenen
feb 10 @ 10:00 – 12:00

Tijdens D’n Aftrap zal het carnaval in Nuenen c.a. geopend worden, alles muzikaal sfeervol omlijst. Diverse hofkapellen zullen tijdens deze happening een muzikaal optreden verzorgen en om 11.11 uur is de sleutel­overdracht. Iedereen is van harte welkom in de Tienertent in Nuenen. De toegang is gratis!

Carnavalsoptocht @ Residentie D'n Tent, Heuvelplein, Gerwen
feb 10 @ 14:11
Carnavalsoptocht @ Residentie D'n Tent, Heuvelplein, Gerwen

Meedoen met de optocht
Inschrijven voor de optocht gaat het makkelijkst met het inschrijfformulier dat te vinden is op onze website op dit adres: www.narre-kappen.nl/optocht-informatie-en-inschrijven.
Daar vindt u het reglement en overige informatie. U kunt ook bellen met Louis Hooft: tel (040) 283 79 31.

Route en tijd
De route is hetzelfde als vorig jaar. Klik hier voor de volledige beschrijving van de route. De optocht start op zaterdag om 14:11 uur aan het Heuvelplein voor onze tent.

Publieksprijs
Onderweg worden er weer stembiljetten voor de publieksprijs uitgedeeld. Hiermee kunt u als toeschouwer stemmen op de groep of deelnemer die volgens u de leukste act neerzet. Aan het begin van het Optochtbal worden de publieks- en juryprijzen uitgereikt.

Optochtbal @ Residentie D'n Tent, Heuvelplein, Gerwen
feb 10 @ 16:11 – 23:59
feb
11
zo
2018
Jeugdmiddag @ Residentie D'n Tent, Heuvelplein, Gerwen
feb 11 @ 15:11
Gerwense Playbackavond @ Residentie D'n Tent, Heuvelplein, Gerwen
feb 11 @ 20:11 – feb 12 @ 01:00

Sinds jaar en dag is de Playbackavond van CV De Narre-Kappen niet meer weg te denken uit het Gerwense carnaval en sinds de deelname vorig jaren van diverse hoogheden uit omliggende dorpen, ook niet meer uit het Nuenense carnaval. Deze avond staat borg voor een geweldig feest, waar diverse mensen onverwachte talenten blijken te hebben.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *