Agenda

jan
28
zo
2018
Receptie Raod van Zatterdag @ Goesting, Nuenen
jan 28 @ 15:00

Om 15.00u aanwezig in de tent achter restaurant Goesting in Nuenen.

Dit is de laatste activiteit van de Raod van Zatterdag in hun residentie Goesting. Hierna (dus met carnaval) zullen hun activiteiten gaan plaatsvinden in Hotel Auberge Vincent aan het Park in Nuenen.

feb
10
za
2018
Sleuteluitreiking / D’n Aftrap @ Tienertent, Nuenen
feb 10 @ 10:30 – 13:00

Tijdens D’n Aftrap zal het carnaval in Nuenen c.a. geopend worden, alles muzikaal sfeervol omlijst. Diverse hofkapellen zullen tijdens deze happening een muzikaal optreden verzorgen en om 11.11 uur is de sleutel­overdracht. Iedereen is van harte welkom in de Tienertent in Nuenen. De toegang is gratis!

Carnavalsoptocht @ Residentie D'n Tent, Heuvelplein, Gerwen
feb 10 @ 14:11
Carnavalsoptocht @ Residentie D'n Tent, Heuvelplein, Gerwen

Meedoen met de optocht
Inschrijven voor de optocht gaat het makkelijkst met het inschrijfformulier dat te vinden is op onze website op dit adres: www.narre-kappen.nl/optocht-informatie-en-inschrijven.
Daar vindt u het reglement en overige informatie. U kunt ook bellen met Louis Hooft: tel (040) 283 79 31.

Route en tijd
De route is hetzelfde als vorig jaar. Klik hier voor de volledige beschrijving van de route. De optocht start op zaterdag om 14:11 uur aan het Heuvelplein voor onze tent.

Publieksprijs
Onderweg worden er weer stembiljetten voor de publieksprijs uitgedeeld. Hiermee kunt u als toeschouwer stemmen op de groep of deelnemer die volgens u de leukste act neerzet. Aan het begin van het Optochtbal worden de publieks- en juryprijzen uitgereikt.

Optochtbal met De Blitz! Neem je luchtgitaar mee! @ Residentie D'n Tent, Heuvelplein, Gerwen
feb 10 @ 16:11 – 23:59

Een van de leukste feestjes met Carnaval is het fantastisch gezellige Optochtbal in Residentie D’n Tent!

Aansluitend op de optocht: Optochtbal met De Blitz!

De laatste jaren onstaat er steevast een keigezellig feestje na afloop van de optocht tijdens ons Optochtbal in Residentie D’n Tent!
De Blitz is al meer dan 10 jaar een van de lekkerste rock-coverbands van zuid Nederland. De Blitz staat voor een swingende show vol met pop & rockhits en medleys gebracht met een tomeloze energie en een flinke portie humor. Een zanger die de show steelt en een band die staat als een huis. Voor iedere bezoeker is het een “feest der herkenning”. Dat betekent een dikke feestgarantie! Neem je luchtgitaar mee!

Ook dit jaar weer: win als best verklede groep of individu!

Kom in een zo mooi, carnavalesk en origineel mogelijke outfit naar het Optochtbal en verdien een leuke prijs!
We hebben twee categorieën: een prijs voor groepen en een prijs voor individueel (max. twee personen).

We zorgen dat er ondertussen een lekker hapje te eten verkrijgbaar zal zijn voor een lage prijs. Dus reserveer deze muzikale, kei-gezellige top­carnavalsavond alvast in uw agenda!

Optochtbal poster 2018

feb
11
zo
2018
Jeugdmiddag @ Residentie D'n Tent, Heuvelplein, Gerwen
feb 11 @ 15:11
Gerwense Playbackavond @ Residentie D'n Tent, Heuvelplein, Gerwen
feb 11 @ 20:11 – feb 12 @ 01:00

Sinds jaar en dag is de Playbackavond van CV De Narre-Kappen niet meer weg te denken uit het Gerwense carnaval en sinds de deelname vorig jaren van diverse hoogheden uit omliggende dorpen, ook niet meer uit het Nuenense carnaval. Deze avond staat borg voor een geweldig feest, waar diverse mensen onverwachte talenten blijken te hebben.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *